Před více než 150 lety se syn lékárníka Carl Wilhelm Heraeus postaral o to, aby se malé hesenské město Hanau stalo světovým centrem technologie drahých kovů. Svým převratným postupem tavení platiny položil základy společnosti "Heraeus Edelmetalle". Společnost Heraeus se rozrostla v globální společnost s 76 výrobními zařízeními a 25 vývojovými centry v 33 zemích a stále je soukromém vlastnictví rodiny Heraeus. Stříbrný slitek o hmotnosti 5 Kg od společnosti Heraeus zdobí standardní identifikační... Celý popis

Koupit za 141 758 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Před více než 150 lety se syn lékárníka Carl Wilhelm Heraeus postaral o to, aby se malé hesenské město Hanau stalo světovým centrem technologie drahých kovů. Svým převratným postupem tavení platiny položil základy společnosti "Heraeus Edelmetalle". Společnost Heraeus se rozrostla v globální společnost s 76 výrobními zařízeními a 25 vývojovými centry v 33 zemích a stále je soukromém vlastnictví rodiny Heraeus.

Stříbrný slitek o hmotnosti 5 Kg od společnosti Heraeus zdobí standardní identifikační znaky, jako označení výrobce, hmotnost, ryzost, znak výrobce a výrobní číslo. Toto číslo zaručuje jeho pravost a umožňuje výrobci sledovat každý výrobek až po šarže použitých surovin.

Výrobcem tohoto slitku je společnost Heraeus Holding GmbH, která je akreditovaná Londýnskou burzou (LBMA) a splňuje nejvyšší standardy Good Delivery systému. Proto jsou výrobky této společnosti bez problému akceptovány na světových trzích. Všechny stříbrné slitky Heraues jsou ryzosti 999,9.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce Argor Heraeus
Hmotnost 5000 g
Druh slitky