Poprvé představená mince v roce 1997, 1 oz Stříbrné mince Britannia jsou proslulé svou krásou a spolehlivostí, která pokračuje s 2022 Silver Britannia Brilliant Uncirculated coin. Obsahuje 1 oz .999 jemného stříbra. Mince se dodává v ZIP sáčku. Líc: Podobizna Jejího Veličenstva královny Alžběty II., spolu s nominální hodnotou 2 libry, představující gilošový design Královské mincovny. Rub: Je navržený Philipem Nathanem, představuje mezinárodně uznávanou postavu Britannie stojící pevně proti silné... Celý popis

Koupit za 774 Kč
  • Od nejoblíbenějších
  • Od nejlevnějších
  • Od nejdražších

Popis

Poprvé představená mince v roce 1997, 1 oz Stříbrné mince Britannia jsou proslulé svou krásou a spolehlivostí, která pokračuje s 2022 Silver Britannia Brilliant Uncirculated coin.

Obsahuje 1 oz .999 jemného stříbra.
Mince se dodává v ZIP sáčku.
Líc: Podobizna Jejího Veličenstva královny Alžběty II., spolu s nominální hodnotou 2 libry, představující gilošový design Královské mincovny.
Rub: Je navržený Philipem Nathanem, představuje mezinárodně uznávanou postavu Britannie stojící pevně proti silné vichřici. Její obraz symbolizuje sílu a integritu. Británie se zobrazuje na mincích již od římských dob. Funkce včetně latentního obrazu, animace povrchu, linií tinktury a mikrotextu byly zahrnuty do návrhu pro zvýšení bezpečnosti.
Suverénní mince podporovaná britskou vládou.
Zobrazit více

Parametry

Výrobce The Royal Mint UK
Hmotnost 31.1 g
Druh mince
Balení kapsle
Průměr mince 38.61 mm
Provedení standard